petak, 16. ožujka 2018.

RUČAK ZA PRSTE POLIZAT A SA BELIM MESOM SE NEMOŽE POGRIJEŠITI

Sastojci: 2 filea pileceg belog mesa 2oo gr kackavalja 300 gr suvog vrata 1 kom pavlaka 2 kom jaja 3 cena belog luka 5 kasika senfa Priprema:


Snicle izlupati i vrlo malo posoliti, poredjati u podmazan vatrostalni ili djuvec pleh. Premazati senfom i dobro izgnjecenim belim lukom. Prekoo senfa narendati kackavaalj. Poredjati suvi vrat, opet premazati senfom, sada poredjati kackavalj u listicima. Izmutiti jaja i pavlaku i preliti preko kackavalja. Bajadaru peci 30 min na 200°. Ostaviti da se ohladi i seci kao bajaderu. Ako ne mozete cekati da se ohladi secite na kocke i sluzite uz salatu…

Nema komentara:

Objavi komentar