nedjelja, 18. ožujka 2018.

NESTALE ZA ČAS PREPORUČUJU SE OSOBITO MLAĐOJ POPULACIJI.....BANANA KOCKE

Sastojci 25 dkg Glatkog brašna Podravka 1/2 l mlijeka 2 dcl šečera 4 žlice Pekmeza po želji 3 žlice ulja 1 Prašak za pecivo Docela 2 žlice kakaa u prahu Dolcela Krema 3 vrečice Mljevene želatine Dolcela 10 žlica vode 1/2 l Slatkog vrhnja Dolcela 15 dkg šečera u prahu 3 obična jogurta 1 ekstrakt od banane DODAJ U POPIS ZA KUPNJU Koristili smo Šlag 5+ Bijelo brašno glatko (TIP 550) Pekmez od šljiva Prašak za pecivo


Kakao u prahu Mljevena želatina Šlag 5+ Bijelo brašno glatko (TIP 550) Priprema Za kore pomješajte prvo vlažne sastojke zatim suhe... Na kraju sve pomješajte..razdijalite na dva dijela Pecite na papiru za pečenje u tepsiji srednje veličine.... za kremu prvo pripremite želatinu prema uputama na omotu. Izradite slatko vrhnje te dodajte jogurte,šečer i ekstrakt od baanane..... Na kraju otopite želatinu i dobro ju umutite u smjesu s slatkim vrhnjem,...... Filujte kolač...prvu koru stavite na dno tepsije u kojoj su se pekle kore....pola kreme istresite na koru zagladite.na to drugu koru i drugi dio kreme ..zagladite i dobro ohladite..najbolje preko noći.....

Nema komentara:

Objavi komentar